понеделник, 18 декември 2017 г.

Turkish Airlines раздаде годишните си
Агентски награди за България



Aвиокомпанията отличи туристическите агенции,
с които си партнира най-успешно през 2017 г.

Turkish Airlines раздаде годишните си Агентски награди за България. На официална еремония в хотел „Рамада“ авиокомпанията отличи в 14 категории своите най-успешни партньори през 2017 г.туроператори и туристически агенции от цялата страна. Това са компаниите, които са реализирали най-високи продажби за цялото портфолио от продукти и дестинации на Turkish Airlines за последната година. Победители са Usit Colors, eSky, Premier Tours, Ossmo, Lufthansa City Center, Viya Travel, TTA Decom, Transglobal Holidays Ltd, MIRA N, Sky Travel, AeroTour MM, Elite Travel International и Астра Холидей.

Сред уважилите събитието беше посланикът на Турция в България Н.Пр. д-р Хасан Улусой. На специална лотария за публиката бяха раздадени редица награди, сред които уикенд в Истанбул и 5-дневна ваканция на остров Мавриций с полет в бизнес класа на Turkish Airlines.


„Щастливи сме, че се развиваме изключително успешно на българския пазар. Това обаче не би било възможно без ценните ни партньорства с туристическия бизнес, които отличихме на церемонията – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България.“

Агентските награди се проведоха в деня, в който Turkish Airlines пусна и новия си полет от София до Истанбул, който ще се изпълнява четири пъти седмично и ще свързва пътуващите от България с повече от 300 дестинации по целия свят.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 329 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 450 ежедневни полета до 1300 летища в 190 страни.


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...